Zondag 27 november 2016 naar de Winter Efteling geweest.

Het was een dag georganiseerd door de diverse kranten waaronder Het Brabants Dagblad. Een hele drukke dag dus, dat begon al met de rit erna toe. Winter Efteling AquanuraLange files, dus maar besloten om binnen door te gaan. Langs camping Droomgaard, waar we ooit  gestaan hebben. Dus we wisten de weg binnen door, maar dat waren er dus meer.

Wachttijden van een uur waren heel gewoon. Trouwens best handig die app van de Efteling. Heb je een idee hoelang de wachttijd is. Toch de indruk dat die niet altijd even accuraat is.

Toen het donker werd, bleek hoe mooi de verlichting in de Efteling is. En zeker Aquarana. Echt een aanrader. Foto's van deze dag kun je bekijken in het album Winter Efteling.

Nu met video van Jolien.

Zelf een poster maken? Voorkant voor een boek of  presentenatie of .........   Maar niet de goede programmatuur hiervoor. Of (nog) geen ervaring.

Dan kan canva.com je misschien helpen. Een (Engelse) website waar jezelf een aan de slag met achtergronden, lettertype, met of zonder achtergrond. Er zijn heel veel mogelijkheden met zowel gratis dingen maar ook achtergronden, lettertype waar je wel voor moet betalen. Maar je kan ook je eigen plaatsjes en foto's uploaden. De letters kun je ook een kleur geven. Je onwerp kun je naar je PC downloaden of bijvoorbeeld gelijk op faceboek plaatsen.

Kortom veel mogelijkheden om een eigen ontwerp te maken. Wel even een beetje uitzoeken. Je moet wel een gratis account aanmaken. Klein nadeel misschien: de voertaal van deze website is Engels.

Geinteresseerd kijk op canva.com

Een voorbeeld:

canva com

Je ziet steeds vaker posters met KEEP Calm teksten. Nu kun je met een teken programma aan de gang zoals paint, photoshop, glimp of ..........

Maar er is gewoon een (Engelse) website voor www.keepcalmandposters.com  Je kunt alles aanpassen, je kunt zelfs je eigen achtergronden uploaden. Kortom alles lijkt mogelijjk. Door een account aan te maken kan jeze ook downloaden.

Een voorbeeldje

5657961 keep calm en maak ze zelf

Het jaar 2011 is bijna aan het einde van zijn latijn en daarmee ook weer een jaar Miss Regio.

In mei melde ik al via deze blog (Dochter Miss Regio) dat Irene één van de Miss Regio Oss was.

Vandaag, woensdag 11 mei 2011, Weekblad Regio Oss al gelezen dan wel bekeken.
Ja, wel op de één laatste pagina staat onze dochter als Miss Regio. Vanavond de foto waar ze als zesjarig op de bank zat vervangen door die ook in Weekblad Regio Oss staat. En die lag al de nodige weken klaar.

Volg mij op ....

Advertenties
Ga naar boven